szimpla mellszívóHasználj otthonodban mellszívó készüléket!

Csak rövidtávon lenne szükséged a készülékre? Arra vágysz, hogy saját otthonodban, diszkrét környezetben használhasd gyermeked és saját védelmed érdekében?  Jó hírem van, mi a te igényedre is fokozottan odafigyelünk. Ezért adunk lehetőséget a Medela Lactina elektromos kórházi mellszívó kölcsönzésére, rendkívül baráti áron.

Ez a jelenleg a legelterjedtebben használt kórházi fokozatú mellszívó készülék nagy mennyiségű anyatej tartós fejésére, a koraszülöttek anyatejjel való ellátására, mellgyulladás megelőzésére és kiegészítő terápiájára, valamint egyéb szoptatási problémákra is megoldást kínál.

 

elektromos korházi mellszívóHogyan működik?

A készülék egyy motoros meghajtó egységből és egy szívókészletből áll. A szívókészlet egy vákuumképző és tejgyűjtő rendszer, melyet könnyedén csatlakoztathatunk a Lactina Electric Plus-ra. Kialakítása egyfejes vagy kétfejes, ezek külön vásárolhatóak meg. Higiéniai okokból kölcsönzésére nincs lehetőség, ezzel is védve a kismamákat, azonban ezeket a szívókészleteket akár nálunk is megvásárolhatod!

A mellszívót elég egyetlen alkalommal beszerezni, melyek a megfelelő motoros meghajtóval, tökéletesen alkalmasak arra, hogy az édesanyák akár naponta többször is alkalmazzák.

 

 

Előnyök

A Medela Lactina elektromos kórházi mellszívó változtatható beállításokkal szolgálja a kismamák kényelmét (percenként 100-240Hmm/50-60 ciklus) és tökéletes megoldást nyújt a hosszútávú napi használatra, a mellgyulladás csomósodásának visszaszorítására, ráadásul serkenti az anyatej termelését.

Használata rendkívül könnyű, kíméletes és csendes, részei pedig BPA-mentes műanyagból készültek, ezzel is védve a család egészségét.

dupla mellszívóRendeld meg és várd a futárt!

Csak a meghajtó egység bérelhető, a szívókészletéhez illeszthető lágy Comfort szívófej, valamint különböző karima átmérőjű PersonalFit tölcsérek is. A gép átvételekor tízezer forint kauciót kérünk, melyet természetesen visszakapsz a készülék visszaadásakor. A kölcsönzés ára naponta 350 forint, melyet a szállítási díjjal kell kiegészíteni. Ha küldesz nekünk egy levelet, kötelezettség nélkül kiszámoljuk költségeidet. Rendelj meg mindent otthonodból és élvezd a Mellszívó Webáruház által nyújtott kényelmet!

A készülék bérlésének űrlapja és feltételei letölthetők itt: word vagy pdf.

 

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató